ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Tietosuojakäytäntö

Tekoäly-blogisivustollamme henkilötietojesi turvallisuuden varmistaminen on meille tärkeintä. Tämä tietosuojaseloste sisältää yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja toimenpiteitä, joita teemme niiden suojaamiseksi.

Tietojen kerääminen

Kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme, keräämme tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut antamasi yhteystiedot. Lisäksi käytämme evästeitä ja analyysityökaluja parantaaksemme kokemustasi selatessasi verkkosivustoamme.

Tietojen käyttö

Antamasi tiedot antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua verkkosivuillamme. Käytämme myös tietojasi parantaaksemme sivustoamme, analysoimme trendejä ja keräämme demografisia oivalluksia.

Tiedonsiirto

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä sopimusvelvoitteidemme tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Varmistamme, että kaikki käyttämämme kolmannet osapuolet noudattavat tietosuojastandardejamme ja käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti.

Tietoturva

Estäksemme henkilötietojesi luvattoman käytön, katoamisen tai väärinkäytön toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Näitä ovat oikeus käyttää, korjata, poistaa tai rajoittaa sen käyttöä. Voit myös vastustaa tietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin tai pyytää tietojesi siirtämistä.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Tietosuojakäytäntömme päivitetään säännöllisesti. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, käytön ja tallentamisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.