ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Synthesia AI Coupon Codes: nappaa eksklusiivisia alennuksia nyt!

Etsitkö edullisia Synthesia-alustalla?

Olet onnekas!

Astu suoraan lunastaaksesi Synthesia-faneille räätälöity erikoistarjouskoodi, joka takaa sinulle MÄÄRITYKSET ALENNUKSET ympäri vuoden.

Hyödynnä Synthesian huipputeknisten työkalujen voima houkuttelevien tekoälyvideoiden luomiseen, mikä leikkaa premium-videotuotannon kustannuksia.

Aloita videotuotannon seuraava aikakausi Synthesialla!

2 suosituinta kuponkia – Synthesia

Saat 25 %:n alennus - henkilökohtainen paketti

Pyydä mukautettua yrityspakettia

Synthesia-erikoistarjoukset:

Meillä on ainutlaatuinen tarjous juuri sinua varten!

 • Henkilökohtainen paketti hintaan 22,50 $/kk, laskutetaan vuosittain, säästä 25 %. Ihanteellinen henkilöille, jotka haluavat tuottaa useita videoita kuukaudessa.
 • Yrityssopimus mukautetulla hinnalla. Saat kaiken henkilökohtaisessa suunnitelmassa + enemmän. Täydellinen tiimeille, jotka pyrkivät tehostamaan videolähtöään.

Ehdot:

Ainutlaatuinen uusille käyttäjille.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Alennuskoodi voi muuttua ajoittain ja jopa vanhentua, tarkista lähdesivusto.

Miten lunastat tarjouskoodin verkkosivustolla?

Noudata vain seuraavia yksinkertaisia ​​vaiheita, ja saat kampanjakoodisi käyttöön Synthesiassa nopeasti:

 1. Siirry Synthesia-verkkosivustolle.
 2. Valitse Luo tili.
 3. Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma.
 4. Anna alennuskoodisi ja jatka maksuohjeiden mukaan.

Syvä tarkastelu syntesiasta

Synthesia on tekoälypohjaisen videon sukupolven eturintamassa ja tarjoaa käyttäjille saumattoman kokemuksen silmiinpistävän videoiden suunnittelussa turvautumatta tavanomaiseen kuvaamiseen. Synthesia käyttää tekoälyn kyvykkyyttä ja muuttaa ne todentuntuisiksi videokertomuksiksi, mullistaen videoiden luomisen.
Synteesian omaksumisen tärkeimmät edut:

 • Budjettiystävällinen: vältä kalliiden laitteiden, studioiden tai casting-ammattilaisten taakka, mikä säästää merkittävästi tuotannossa.
 • Tehokkuus: Nopeuttaa koko videon luontiprosessia mahdollistaen nopean ideoinnin, päivitykset ja muokkaukset.
 • Sopeutuvuus: Tarjoaa joukon personointia avatarien valinnasta kielten valintaan, mikä varmistaa, että se sopii erilaisiin tarpeisiin ja katsojiin.
 • Käyttäjäystävällinen: hämärtää videoiden luomisen taiteen ja kutsuu käyttäjiä eri asiantuntijaryhmistä sukeltamaan.
 • Seuraavan sukupolven tekniikka: luottaa avantgarde AI-tekniikoihin, jotka takaavat huippuluokan, autenttiset videotulokset.

Missä Synthesia loistaa:

 • Yrityskoulutus: Yritykset hyödyntävät Synthesiaa koulutusmoduulien, perehdytysvideoiden tai sisäisen viestinnän kuratoimiseksi, ohittaen perinteisten videoasetusten kiistan.
 • Koulutuspyrkimykset: Opettaja-ammattilaiset ja akateemiset tahot lisäävät Synthesia-visuaalista materiaalia opetussuunnitelmaansa ja tarjoavat mukaansatempaavaa sisältöä etä- ja verkko-oppimismoduuleihin.
 • Brändäys ja amp; Mainoskampanja: Yritykset julkaisevat mainosvideoita, esittelyjä tai asiakkaiden suosituksia vaivattomasti, mikä tehostaa mainoshankkeitaan.
 • Digitaalinen kerronta: Digitaaliset sisällöntuottajat, vloggaajat ja sosiaalisen median vaikuttajat voivat synnyttää räätälöityä videosisältöä ilman fyysistä läsnäoloa.
 • Global Outreach: Entiteetit hyödyntävät Synthesin monikielistä kykyä mukauttaa videosisältöä maailmanlaajuisille yleisöille ja varmistaa näin laajan sitoutumisen.

Synthesian saumaton käyttökokemus yhdistettynä sen avantgarde AI-ominaisuuksiin muodostaa uuden tarinan videosisällön alalla ja merkitsee sen suosituksi valinnaksi lukemattomilla aloilla ja sovelluksissa.

Saatavilla olevat pakettivaihtoehdot

Synthesia esittelee neljä ainutlaatuista pakettia, joista jokainen on suunniteltu vastaamaan erilaisiin vaatimuksiin:

 • Henkilökohtainen paketti: Sisältää yhden istumapaikan, 120 vuotuista videotekstiä, 10 kohtausta, yli 90 AI-avataria ja yli 120 kieltä ja ääntä, kaikki hintaan 22,50 $.
 • Yrityssopimus: Tämä on muokattavissa oleva suunnitelma, joka tarjoaa joustavan määrän istumapaikkoja, rajoittamattoman videon, 50 kohtauksen, pääsyn yli 130 tekoäly-avatarin käyttöön, yli 120 kieltä ja ääntä, yhteistyöominaisuuksia ja etusijaa. tuki. Hinnoittelu on räätälöity erityistarpeiden mukaan.

Synthesian tarjontaan tutustuminen

Synthesia on loukannut markkinarakonsa tekoälypohjaisen videon luomisen alalla, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda upeita videoita ohittaen perinteisen kuvaamisen vivahteet. Hyödyntämällä huippuluokan tekoälyinnovaatioita, Synthesia muuntaa saumattomasti tekstin kertomuksia kiehtoviksi visuaalisiksi tarinoiksi.

 1. Digitaaliset persoonat: Käyttäjillä on vapaus valita valikoimasta tekoälyn luomia avatareja, joista jokainen on valmis animoimaan videokäsikirjoituksensa.
 2. Kielen monipuolisuus: Laajan kielellisen tuen ansiosta Synthesia helpottaa sisällön lokalisointia ja poistaa useiden kertojien tai äänikykyjen tarpeen.
 3. Kohtauksen personointi: Tilaustasosta riippuen käyttäjät voivat suunnitella videoita, joissa on erilaisia kohtauksia, jotka tuovat sisältöön tuoreutta ja dynaamisuutta.
 4. Videotuotannon kiintiö: Käyttäjät saavat jaetun kiintiön videotekstit, joka sanelee videoiden määrän, jonka he voivat julkaista tietyn ajan kuluessa.
 5. Tiimityötyökalut: Tietyt tilausmallit tarjoavat yhteistyötyökaluja, jotka edistävät synkronoitua videoprojektien kehitystä tiimien kesken.
 6. Tehostettu tuki: Premium- tai yrityspakettien käyttäjille on saatavilla nopeaa ja ensisijaista apua, mikä takaa kitkattoman videon valmistusmatkan.

Usein kysytty kysymys

Synthesia tarjoaa erilaisia hinnoittelusuunnitelmia, jotka voivat sisältää sekä ilmaisia että premium-vaihtoehtoja. On parasta vierailla Synthesian virallisella verkkosivustolla tai ottaa yhteyttä sen tukitiimiin saadaksesi viimeisimmät tiedot niiden hinnoittelurakenteesta.

Synthesiaa käytetään ensisijaisesti tekoälypohjaisen videosisällön luomiseen. Käyttäjät voivat luoda videoita, joissa virtuaaliset avatarit toimittavat mukautettuja komentosarjoja, mikä tekee siitä hyödyllisen esimerkiksi videoesityksiin, mainoksiin, koulutussisältöön ja muihin tehtäviin. Työkalu hyödyntää edistynyttä tekoälytekniikkaa tuottaakseen realistisen videon käyttäjän syötteen perusteella.

Kyllä, Synthesialla luotua sisältöä voidaan käyttää YouTubessa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että noudatat Synthesian käyttöehtoja ja YouTuben sisältöohjeita, jotka koskevat erityisesti tekoälyn tuottaman sisällön tekijänoikeuksia, julkistamista ja läpinäkyvyyttä.

Synthesia AI -videoiden luontityökalu tukee .mp4- ja .webm-muotoisia videotiedostoja.

Jos haluat ladata mukautetun äänen tai taustaraidan, hyväksytyt tiedostomuodot ovat wav, mpeg, ogg, aac ja flac. Jokaisen dian äänen kesto voi vaihdella 3 sekunnista enintään 5 minuuttiin.