ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Simplified AI: Mullista työnkulkusi ainutlaatuisilla kampanjoilla

Etsitkö enemmän luovuutta halvemmalla Simplifiedin avulla? Olet oikeassa paikassa!

Nappaa nopeasti kuponkikoodi Simplified-ohjelmaan ja nauti runsaasta alennuksesta luovalle matkallesi. Nämä koodit on suunniteltu alentamaan kustannuksiasi merkittävästi ja vapauttamaan tämän monipuolisen suunnittelualustan koko potentiaali.

Hyödynnä Simplifiedin voima luodaksesi upeita kutsuja, mainoksia, sosiaalisen median viestejä ja paljon muuta, kaikki koodittomalla käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Sano hyvästit suurille suunnittelumaksuille ja tervetuloa budjettiystävällisille, ammattimaisen näköisille luomuksille.

Oletko valmis muuttamaan suunnitteluprosessiasi? Aloitetaan Simplified!

3 suosituinta kuponkia - Simplified

simplified Videoiden Luontisovellus

Hanki 35 %:n alennus - Graphic Design

Get a 35% Discount - Video Editor

Hanki 35 %:n alennus - Social Media

Yksinkertainen yksinkertaistettu tarjous:

Ainutlaatuinen tilaisuus on täällä!
Saat jopa 35 % alennuksen vuositilauksista Simplifiedin erikoistarjouskoodillamme.

Ehdot:

 • Tämä tarjous on vain uusille Simplified-käyttäjille.
 • Kampanjaa ei voi yhdistää muihin alustalla oleviin tarjouksiin.
 • Muista, että tarjouskoodeja voidaan muuttaa ja niillä voi olla voimassaolopäivä. Tarkista aina uusimmat tiedot Simplifiedin viralliselta sivustolta.

Miten kuponkikoodia käytetään yksinkertaistettuun?

Kuponkikoodin lunastaminen Simplified-palvelussa on helppoa. Noudata näitä helppoja ohjeita:

 1. Siirry Simplifiedin verkkosivustolle.
 2. Rekisteröidy napsauttamalla Aloita ilmaiseksi -painiketta.
 3. Viimeistele rekisteröintiprosessi ja anna maksutietosi.
 4. Anna kuponkikoodisi sille varattuun kenttään laskutussivulla.
 5. Jatka maksua saadaksesi kaikki yksinkertaistetun tilisi ominaisuudet käyttöön.

Tutustu yksinkertaistettuun: digitaalisen sisällön luontikumppanisi

Embrace Simplified on digitaalisen sisällön luomisen resurssi, joka sopii erinomaisesti erilaisille organisaatioille dynaamisista startupeista suuriin yrityksiin. Kuvittele alusta, joka ei vain auta suunnittelussa, vaan myös varmistaa, että jokainen kappale resonoi brändisi ainutlaatuisen identiteetin kanssa. Simplifiedin käyttäjäystävällisillä mutta kestävillä työkaluilla voit muuttaa konseptisi mukaansatempaavaksi sisällöksi useille eri alustoille, mukaan lukien sosiaalinen media, markkinointihankkeet ja verkkografiikka.

Kuka hyötyy yksinkertaistetusta?

 • Monikokoisia yrityskokoja: sopii kasvaville startup-yrityksille sekä monikansallisille yrityksille.
 • Markkinoinnin ja luovuuden asiantuntijat: Ihanteellinen riippumattomille freelancereille ja toimistoalan ammattilaisille.
 • Sosiaalisen median gurut ja vaikuttajat: Suunniteltu niille, jotka haluavat vangita yleisönsä visuaalisesti.
 • Graafiset suunnittelijat: työkalu, joka tehostaa luovuutta ja virtaviivaistaa suunnitteluprosesseja.
 • Sähköisen kaupankäynnin yrittäjät: Täydellinen houkuttelevan tuotevisuaalin ja mainossisällön luomiseen.
 • Koulutuslaitokset: Erinomainen visuaalisesti houkuttelevien ja koulutusresurssien luomiseen.

Kattava yksinkertaistettu ominaisuusjoukko:

 • Brändin yhdenmukaistaminen: varmistaa sisällön johdonmukaisuuden brändisi perusarvojen kanssa.
 • Käyttäjäystävällinen suunnittelu: Yksinkertaistaa ensiluokkaisen visuaalisen sisällön luomista ilman koodaustaitoja.
 • Monipuoliset mallit: Laaja valikoima helposti muokattavia malleja.
 • Yhteistyöystävällinen: Helpottaa tiimityötä sisällön luomisessa yhtenäisten tulosten saavuttamiseksi.
 • Sosiaaliseen mediaan keskittynyt: mukauttaa ulkoasun eri sosiaalisen median kanaviin.
 • Monipuolinen verkkokäyttöön ja tulostukseen: Luo sekä digitaaliseen että painettuun mediaan sopivia malleja.
 • Aikaa säästävä tehokkuus: Optimoi suunnittelun työnkulun tuottavuuden ja nopeampien tulosten saavuttamiseksi.

Tutustu Simplifiedin dynaamisiin ominaisuuksiin

 • All-in-One Graphic Design Suite: Tämä monipuolinen, kooditon työkalu virtaviivaistaa kutsujen, mainosten, sosiaalisen median sisällön ja videoiden suunnittelua ja tarjoaa yhteistyö- ja julkaisuominaisuuksia.
 • Tekoälyyn perustuva tekstinkirjoitus: Luo monipuolinen, ainutlaatuinen ja alkuperäinen kopio blogeille, mainoksille, tuotekuvauksille ja muulle, mikä varmistaa, että sisältö ei ole plagioitu.
 • Kehittyneet tekoälyvideotyökalut: Luo viraalisia videoita tekoälyllä parannetuilla ominaisuuksilla, kuten tekstityksillä ja tekstistä puheeksi.
 • Kattava sosiaalisen median hallinta: Hallitse ja ajoita sisältöä vaivattomasti useissa sosiaalisissa verkostoissa tiimiyhteistyön ja suunnittelun mukauttamisen avulla.
 • Intuitiivinen AI Presentation Creator: Suunnittele ammattimaisia esityksiä helposti, räätälöitynä brändisi estetiikkaan.
 • Link in Bio Optimization: Paranna online-näkyvyyttäsi Simplifiedin erikoistuneen Link in Bio -ominaisuuden avulla.
 • Interaktiivinen AI Chatbot: Sitouta käyttäjät tehokkaasti tällä huippuluokan chatbot-teknologialla.
 • Luova tekoäly-kuvien luominen: Muunna teksti silmiinpistäväksi visuaaliseksi viimeisimmän Dall-E- ja Diffusion-tekniikan avulla.
 • Tehokas taustan poistotyökalu: Käytä laajaa valokuvakirjastoa ja intuitiivista kuvankäsittelyohjelmaa saumattomaan yhteistyöhön ja muokkaukseen.
 • Pikakuvan koon muuttaja: Muuta kuvien kokoa, pakkaa ja muokkaa kuvia vaivattomasti tällä kätevällä verkkotyökalulla.
 • Animated Image Creator: Herätä valokuvat eloon animaatioiden avulla, käytä upeita tehosteita ja tutustu käyttäjäystävälliseen kuvankäsittelyohjelmaan.
 • AI-avusteinen sisällön uudelleenkirjoitustyökalu: Päivitä ja elävöi olemassa olevaa kopiota tällä tehokkaalla uudelleenkirjoitustyökalulla.
 • Sitouttava Instagram-kelojen tuotanto: Luo dynaamisia Instagram-keloja yleisösi vangitsemiseksi ja laajentamiseksi.
 • MOV-MP4-muunnin: Muunna MOV-tiedostot saumattomasti MP4-muotoon ja varmista nopeat ja helpot lataukset.
 • Kuvamuodon muuntaminen: Vaihda helposti JPG- ja PNG-muotojen välillä, muokkaa valokuvia ja mukauta niitä eri alustoille.

Yksinkertaistetut graafiset suunnittelusuunnitelmat

 • Suunnittele ilmainen paketti (0 $/kk): Aloita luovuutesi Simplifiedin tärkeiden työkalujen ja resurssien avulla. Tämä suunnitelma sisältää monipuolisen tekoälysuunnittelijan, valikoiman vientivaihtoehtoja ja vaivattoman integroinnin alustoihin, kuten Google Drive ja Shopify. Se on täydellinen yksittäisille sisällöntuottajille, ja siinä on avoimia yhteistyövaihtoehtoja.
 • Design Pro -paketti (6 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain 72 dollaria, säästät 35 %) tai 9 dollaria kuukaudessa): korosta suunnitteluasi ainutlaatuisella pääsyllä premium-malleihin, logoihin ja laajaan suunnittelukirjastoon omaisuutta. Tämä suunnitelma parantaa työkalupakkiasi edistyneillä tekoälyominaisuuksilla, kuten Magic Resize ja Background Remover, sekä useilla vientimuodoilla ja brändäystyökaluilla. Se on ihanteellinen ammattilaisille, jotka etsivät kehittyneempiä suunnitteluominaisuuksia ja tiimiyhteistyöominaisuuksia.
 • Suunnittelun liiketoimintasuunnitelma (10 $/kk (laskutetaan vuosittain 120 $, säästät 35 %) tai 15 $ kuukaudessa): Kattavia suunnitteluratkaisuja tarvitseville yrityksille tämä suunnitelma tarjoaa brändiyhdenmukaisuuden mukautettujen fonttien ja värien kanssa, Kehittyneet tekoälyominaisuudet innovatiivisiin malleihin ja tiimityöskentelyyn räätälöityjä ominaisuuksia. Se sisältää laajennetut kiintiöt, joukkoluonnon, API-käytön ja ensisijaisen tuen, joten se sopii suuriin projekteihin ja tiimitoimintoihin.

Yksinkertaistetut videonmuokkaussuunnitelmat

 • Videoeditorin ilmainen sopimus (0 $/kk): Aloita videon luontimatkasi tärkeillä työkaluilla, kuten vesileimavideoiden luonti, videot jopa 10 minuuttia 720p-resoluutiolla ja pääsy ilmaisiin videomalleihin. Paranna videoitasi tekstityksellä (jopa 30 minuuttia), yli 30 tekstitystyylillä ja tekstistä puheeksi -vaihtoehdoilla (jopa 30 minuuttia kuukaudessa). Nauhoita selostuksia, lataa ääni ja käytä ilmaista äänikirjastoa. Tämä suunnitelma sisältää myös siirtymiä, animaatiotyylejä ja vierasyhteistyöominaisuuksia.
 • Video Editor Pro -paketti (12 $/kk (laskutetaan vuosittain 144 $, säästät 35 %) tai 19 $ kuukaudessa): päivitä vesileimattomiin videoihin, videon kesto pidennetään jopa 30 minuuttiin 1080p:ssä, ja sekoitus ilmaisia ja premium-videomalleja. Tämä suunnitelma tarjoaa laajennetun tekstityskapasiteetin (jopa 90 minuuttia kuukaudessa), monipuolisen valikoiman tekstitystyylejä ja suuremman tekstin puheeksi -rajoituksen (jopa 120 minuuttia kuukaudessa). Kuten ilmaisessa paketissa, voit nauhoittaa selostuksia, lähettää ääntä ja käyttää ilmaista varastokirjastoa edistyneiden siirtymien, esiasetusten ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä vieraiden kanssa.
 • Videoeditorin liiketoimintasuunnitelma (32 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain 120 dollaria, säästät 35 %) tai 49 dollaria kuukaudessa): Tämä suunnitelma on suunniteltu niille, jotka haluavat päästää täysin valloilleen brändinsä tarinankerrontapotentiaalia edistyneillä ominaisuuksilla . Se sisältää tuotemerkkikirjan, vesileimattomia videoita jopa 30 minuuttia 1080p-tarkkuudella, sekä ilmaisia että premium-videomalleja ja laajan tekstitystuen (jopa 180 minuuttia kuukaudessa). Tekstistä puheeksi -rajaa nostetaan merkittävästi 300 minuuttiin kuukaudessa. Lisäksi tämä suunnitelma mahdollistaa yhteistyön sekä vieraiden että tiimin jäsenten kanssa ja sisältää Teamspace-tilat tehokkaaseen työnkulun hallintaan.

Yksinkertaistetut sosiaalisen median suunnitelmat

 • Sosiaalisen median ilmainen sopimus (0 $/kk): Tämä suunnitelma on ihanteellinen sosiaalisen median hallinnan aloittamiseen, ja se tarjoaa perustyökalut tehokkaaseen online-läsnäolon hallintaan. Se sisältää tuen kolmelle sosiaalisen kanavan, 1 käyttäjäpaikan ja kapasiteetin pitää 30 viestiä jonossa. Ominaisuuksiin kuuluvat julkaisujen ajoitus, perusanalytiikka, sosiaalisen median tekoälytyökalut, katkelmat, URL-lyhentäjä ja UTM-parametrit, joten se sopii yksittäisille käyttäjille tai pienille yrityksille, jotka aloittavat sosiaalisen median matkansa.
 • Social Media Pro -sopimus (11 $/kk (laskutetaan vuosittain 132 $, säästät 35 %) tai 17 $ kuukaudessa): Tämä suunnitelma on suunniteltu skaalaamaan sosiaalisen median ponnistelujasi, ja se alkaa seitsemällä sosiaalisen median kanavalla (laajennettavissa) jopa 50) ja sisältää 1 käyttäjäpaikan rajoittamattomalla postijonolla. Siinä on 1 tuotemerkkikirja, edistynyt postauksen ajoitus, kattava analytiikka, sosiaalisen median tekoäly, katkelmia, URL-lyhentäjä, UTM-parametrit, tiimin hyväksyntätyönkulku, suunnittelija, luonnokset, analytiikkaraportit, yhtenäinen postilaatikko ja sekä avoimet että suljetut Teamspacet. Tämä suunnitelma on täydellinen kasvaville yrityksille ja ammattilaisille, jotka etsivät vahvempia sosiaalisen median hallintaominaisuuksia.
 • Sosiaalisen median toimistosopimus (159 dollaria/kk (laskutetaan vuosittain 1908 dollaria, säästät 20 %) tai 199 dollaria kuukaudessa): Tämä paketti on räätälöity useita asiakkaita hallinnoiville toimistoille, ja se tarjoaa tukea 70–150 sosiaaliseen kanavaan. ja sisältää 10 käyttäjäpaikkaa rajoittamattomalla postijonolla. Se tarjoaa 7 tuotemerkkikirjaa, joukkoaikataulutuksen, asiakastarkistusominaisuudet, avoimet, suljetut ja yksityiset Teamspacet, yhtenäisen postilaatikon, tiimin hyväksynnän työnkulun, suunnittelijan, analytiikkaa, luonnoksia, analytiikkaraportteja, julkaisujen ajoituksen, sosiaalisen median tekoälyn, katkelmia, URL-osoitteen. shorteri ja UTM-parametrit. Tämä suunnitelma on ihanteellinen toimistoille, jotka tarvitsevat kattavia työkaluja asiakkaiden hallintaan ja edistyneen sosiaalisen strategian toteuttamiseen.
 • Social Media Agency Plus -sopimus (319 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain ja säästää 20 % tai 399 dollaria kuukaudessa): Tämä suunnitelma on paras ratkaisu suurille toimistoille ja yrityksille, ja se alkaa 200 sosiaalisesta kanavasta (laajennettavissa jopa 1000) ja sisältää 20 käyttäjäpaikkaa rajoittamattomalla postijonolla. Siinä on 20 tuotemerkkikirjaa, joukkoaikataulutus, asiakasarviointi, avoimet, suljetut ja yksityiset Teamspacet, yhtenäinen postilaatikko, tiimin hyväksyntätyönkulku, suunnittelija, edistynyt analytiikka, luonnokset, yksityiskohtaiset analytiikkaraportit, julkaisujen ajoitus, sosiaalisen median tekoäly, katkelmat, URL-lyhentäjä ja UTM-parametrit. Tämä suunnitelma on ihanteellinen suurille toimistoille ja yrityksille, jotka haluavat hallita sosiaalisen median maisemaa laajoilla ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla.

Usein kysytty kysymys

Simplified hyväksyy erilaisia maksutapoja, mukaan lukien yleisimmät luottokortit ja PayPal. Laskutus tapahtuu yleensä kuukausittain tai vuosittain valitsemastasi suunnitelmasta riippuen. Tilaukset uusitaan automaattisesti avuksesi, mutta voit muuttaa laskutusasetuksiasi tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa tilisi asetuksista.

Kyllä, yksinkertaistettua graafista suunnittelutyökalua voidaan käyttää sekä henkilökohtaisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Se tarjoaa laajan valikoiman malleja ja suunnitteluelementtejä, jotka soveltuvat ammattitason suunnittelun luomiseen yrityksille, mukaan lukien markkinointimateriaalit, sosiaalisen median grafiikat ja paljon muuta.

Simplifiedin Video Editor -työkalun avulla voit viedä videoita suosituissa muodoissa, kuten MP4. Ilmainen suunnitelma sallii videoiden katselun jopa 10 minuuttia 720p-tarkkuudella, kun taas Pro- ja Business-suunnitelmat tukevat pidempiä videoita jopa 30 minuuttia 1080p-tarkkuudella. Vientivaihtoehdot vastaavat monenlaisiin tarpeisiin ja takaavat korkealaatuisen tuotannon eri alustoille.

Kyllä, Simplifiedin sosiaalisen median suunnitelmat sisältävät analytiikkaominaisuuksia. Nämä näkemykset vaihtelevat suunnitelman mukaan: ilmainen suunnitelma tarjoaa perusanalytiikan ja Pro- ja Agency-suunnitelmat yksityiskohtaisempia raportteja. Käyttäjät voivat seurata sitoutumismittareita, yleisön kasvua ja muita keskeisiä suorituskykyindikaattoreita optimoidakseen sosiaalisen median strategiansa tehokkaasti.