ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Looka AI Promotions & Coupon Codes – Avaa eksklusiivisia säästöjä

Etsitkö Looka-tarjousta?

Tervetuloa Säästökeskukseen!

Saat nopeasti käyttöösi ainutlaatuisen, Looka-harrastajille räätälöidyn alennuskoodin, mikä varmistaa, että nautit merkittävistä Säästöistä ympäri vuoden.

Hyödynnä Lookan huippuluokan työkaluja luodaksesi saumattomasti logoja ja alentaaksesi sitoutuneiden ammattisuunnittelijoiden kustannuksia.

Sukella tänään!

3 suosituinta kuponkia - Looka

Hanki peruslogopaketti

Hanki 50 % alennus - Brand Kit​

Hanki 40 % alennus - Brand Kit​ Web​

Lookan erikoistarjoukset:

Meillä on ainutlaatuinen tarjous juuri sinua varten!

 • Brändisarjan tilaus hintaan 96 $/vuosi laskutetaan vuosittain, säästät 50 %. Saat kaiken Premium-paketissa ja paljon muuta.
 • Brand Kit Web Subscription hintaan 129 $/vuosi laskutetaan vuosittain, säästät 40 %. Saat kaiken brändipaketissa + tekoälyn luomassa verkkosivustossa.

Ehdot:

Ainutlaatuinen uusille käyttäjille.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Alennuskoodi voi muuttua ajoittain ja jopa vanhentua, tarkista lähdesivusto.

Miten voit käyttää tarjouskoodia verkkosivustossa?

Seuraa vain näitä helppoja ohjeita, niin voit käyttää tarjouskoodia Lookassa hetkessä.

 1. Käy Lookassa ja rekisteröidy sivustolle.
 2. Voit testata alustaa ja pyytää Lookaa luomaan sinulle logon, mutta et saa tiedostoja ennen kuin olet luonut tilin ja suorittanut maksun.
 3. Kun viet hiiren logon päälle, näet Osta-painikkeen ja sinut ohjataan sivulle, joka kuvaa saatavilla olevia suunnitelmia.
 4. Valitse haluamasi suunnitelma.
 5. Lisää kuponkikoodi ja suorita maksu loppuun seuraamalla ohjeita.

Looka-työkalun esittely

Maailmassa, jossa brändin visuaalisuus on keskeisellä sijalla, erottuvan logon omistaminen on olennaista. Tässä on Looka, innovatiivinen työkalu, joka muokkaa lähestymistapaamme logosuunnitteluun, olitpa sitten aloitteleva yritys, vakiintunut yritys tai henkilökohtaista brändäystä tutkiva henkilö.

Miksi valita Looka?

 • Nopea ja helppo: Ei enää suunnittelijoiden odottelua. saat välittömiä logosuunnitteluvaihtoehtoja Lookan avulla.
 • Edullinen erinomaisuus: Nauti laadukkaasta suunnittelusta murto-osalla ammattisuunnittelijoiden kustannuksista.
 • Muunnittelun monimuotoisuus: Valitse lukuisista suunnittelun esteettisistä ominaisuuksista minimalistisesta yksityiskohtaiseen.
 • Brändin johdonmukaisuus: varmista yhtenäinen suunnittelukieli eri brändäyselementeissä Lookalla.
 • Joustava räätälöinti: säädä ja tarkenna automatisoituja malleja brändivisosi mukaisiksi.
 • Tiimiyhteistyö: Helpota suunnittelukeskusteluja kutsumalla tiimiä osallistumaan suunnitelmiin.
 • Täysi tuotemerkkipaketti: Tutustu logojen lisäksi täydellisiin brändäyspaketteihin, mukaan lukien käyntikortit ja sosiaalisen median paketit.
 • Jatkuvasti kehittyvät mallit: Hyödynnä jatkuvasti päivittyviä suunnittelualgoritmeja, jotka varmistavat, että tuotosi pysyvät trendikkäinä ja moderneina.

Katso toiminnassa:

 • Erillinen logosuunnittelu: Kehitä logoja, jotka ilmaisevat täydellisesti brändiäsi ja houkuttelevat yleisöäsi.
 • Yhdistetyt brändäyssarjat: Suojaa johdonmukaiset brändäysmateriaalit kirjelomakkeista käyntikortteihin ja varmista, että brändisi muodostaa yhtenäisen kuvan.
 • Johdonmukaiset sosiaalisen median visuaalit: Ota käyttöön yhtenäinen visuaalinen identiteetti kaikilla sosiaalisen median alustoilla parantaaksesi brändin tunnettuutta.
 • Verkkooptimoitu grafiikka: Luo logoja ja visuaaleja, jotka ovat ihanteellisia verkkosivustojen otsikoille, alatunnisteille ja suosikkikuvakkeille.
 • Tuotekuvat: Suunnittele tuotemerkkituotteiden, kuten T-paitojen ja mukien, suunnittelukonsepteja.
 • Tuotemerkin esitysmallit: Käytä räätälöityjä suunnittelumalleja, jotta esitykset ovat brändisi mukaisia.
 • Revitalizing Brands: Navigoi brändisi uudistumiseen Lookan nykyaikaisten suunnitteluideoiden avulla.
 • Ideaatioistunnot: Käytä Lookaa luodaksesi runsaasti suunnittelukonsepteja mihin tahansa brändäysprojektiin.
 • Nimi- ja tunnuslauseapu: Tutustu visuaalisuuden lisäksi Lookan yrityksen nimien ja tarttuvien tunnuslauseehdotusten avulla.
 • Mainosten kiehtova grafiikka: Luo visuaalisuutta, joka kiinnittää huomion kaikissa markkinointikampanjoissasi ja lisää brändin muistamista.

Tarjoavat pakettivaihtoehdot

Lookan alusta tarjoaa neljä erillistä polkua, joista jokainen on räätälöity erilaisiin tarpeisiin:

 • Peruslogopaketti – Yksi matalaresoluutioinen tiedosto, kertaostos hintaan 20 $. Henkilöille, jotka haluavat testata Lookan perusteita ja saada yhden logotiedoston.
 • Premium-logopaketti – Useita logotiedostotyyppejä, kertaostos hintaan 65 $. Saat useita korkearesoluutioisia tiedostotyyppejä, rajattomasti muutoksia, elinikäisen teknisen tuen ja täyden omistajuuden.
 • Brändisarjan tilaus 96 $/vuosi laskutetaan vuosittain, säästät 50 %. Saat kaiken Premium-paketissa + yli 3 000 dollaria eksklusiivisia tarjouksia, käyntikortteja, sähköpostin allekirjoituksia, sosiaalisia profiileja, sosiaalisia kansia, kirjelomakkeita, brändiohjeita, sosiaalisia viestejä, sosiaalisia tarinoita, laskuja, julisteita, lentolehtisiä, esityksiä, kortteja, blogibannereita, ehdotuksia , uutiskirjeitä, esitteitä, kutsuja.
 • Brand Kit -verkkotilaus 129 $/vuosi laskutetaan vuosittain, säästät 40 %. Saat kaiken brändipaketissa + tekoälyn luomassa verkkosivustossa.

Tutustu Lookan suunnittelutyökaluihin

Lähde luovalle matkalle Lookan tekoälyllä tehostettujen suunnittelutyökalujen avulla. Suunnittelijoille, markkinoijille ja yritysten omistajille räätälöidyt työkalut yksinkertaistavat ja tehostavat luovia ja brändäyspyrkimyksiäsi.
Logo Maker

Luo moitteeton logo, joka heijastaa saumattomasti brändi-identiteettiäsi. Valitse ja mukauta toiveidesi mukaan laajasta mallivalikoimasta.

Käyntikorttigeneraattori

Varmista, että verkkopelisi on vahva käyntikorteilla, jotka ovat sekä ammattimaisesti suunniteltuja että mieleenpainuvia. Suunnittele ja muokkaa silmiinpistäviä kortteja, joilla on pysyvä vaikutus.

Sosiaalinen mediapaketti

Luo ja ylläpidä yhtenäistä online-läsnäoloa Lookan Social Media Kitin avulla luomalla houkuttelevia profiili- ja kansikuvia sosiaalisilla alustoillasi.

Esitysmallit

Valaise esityksesi ammattimaisesti kuratoiduilla malleillamme ja paranna sisältöäsi, olipa kyseessä sitten asiakaspuheenvuoro tai tiimin oivallusten jakaminen.

Brändäysohjeet

Ylläpidä vankkaa linjaa brändisi visuaalisen identiteetin kanssa Lookan Branding Guidelines -ohjeiden avulla ja varmista, että jokainen sisältö vastaa tuotekuvaasi.

Yhteistyökeskus

Paranna suunnitteluprojektejasi Lookassa tekemällä yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa, jakamalla palautetta ja virtaviivaistamalla luovia työnkulkuja saumattomasti.

AI-Powered Insights

Hyödynnä tekoälyyn perustuvia oivalluksia tehdäksesi tietoisia päätöksiä brändäyksestäsi ja suunnittelustasi, saadaksesi neuvoja väripaletteista, typografiasta ja muusta.

Monipuoliset tiedostomuodot

Käytä suunnitteluresurssejasi useissa tiedostomuodoissa eri tarpeiden täyttämiseksi, olipa kyseessä printti, verkko tai sosiaalinen media – Lookalla on kaikki.

Suojattu pilvitallennus

Rentoudu tietäen, että suunnitteluresurssit ovat turvallisesti pilvessä ja käytettävissä milloin tahansa ja missä tahansa, joten et koskaan menetä työtäsi.

Asiakastuki

Tarvitsetko apua tai haluatko tiedustella? Lookan omistautunut asiakastukitiimi on valmis auttamaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihin saadaksesi ohjeita ja tukea aina tarvittaessa.

Jatkuvat päivitykset

Pysy ajan tasalla Lookan jatkuvasta kehityksestä täyttääksesi luovat toiveesi. Pidä silmällä toistuvia päivityksiä ja uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan suunnittelumatkaasi.

Tyytyväisyys taattu

Tyytyväisyytesi on Lookan sitoutuminen. Jos suunnittelu ei osu maaliin, olemme täällä tekemässä sen oikein yhdessä kanssasi.

Aloita suunnittelu Looka Toolsilla

Sukella jo tänään ja tutustu Lookan tekoälyyn perustuvien suunnittelutyökalujen suorituskykyyn. Nosta brändiäsi, tasoita luovia prosessejasi ja toteuta visiosi Lookan avulla.

Usein kysytty kysymys

Lookan Logo Maker käyttää tekoälyä logojen luomiseen syöttämäsi perusteella. Aloita kirjoittamalla yrityksesi nimi ja valitsemalla muutama suunnitteluasetus. AI luo sitten logovaihtoehtoja, jotka vastaavat kriteereitäsi. Voit muokata näitä vaihtoehtoja edelleen, kunnes sinulla on logo, joka sopii brändiisi täydellisesti.

Ehdottomasti! Looka tarjoaa valikoiman brändäysmateriaaleja, kuten käyntikorttimalleja, sosiaalisen median sarjoja, esitysmalleja ja paljon muuta. Voit luoda brändillesi kokonaisvaltaisen visuaalisen ilmeen Lookan työkaluilla.

Looka suhtautuu tietoturvaan vakavasti. Suunnitteluresurssit tallennetaan turvallisesti pilveen, ja ne ovat vain sinun käytettävissäsi. Alusta käyttää salausta tietojesi suojaamiseen. Looka tarjoaa myös jatkuvia päivityksiä ja asiakastukea varmistaakseen saumattoman ja turvallisen käyttökokemuksen käyttäjille.