ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Käyttöehdot

Tervetuloa tekoälylle omistetulle blogisivustollemme. Lue ja ymmärrä seuraavat käyttöehdot huolellisesti ennen kuin jatkat. Avaamalla ja käyttämällä verkkosivustoamme sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et hyväksy jotakin näiden ehtojen osaa, älä käytä verkkosivustoamme.

Tekijänoikeus

Kaikki verkkosivustollamme oleva materiaali, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, teksti, kuvat, grafiikka, videot, äänitallenteet ja muu sisältö, on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Voit käyttää verkkosivustomme sisältöä vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Kaikki sisältömme jäljentäminen, jakelu, muokkaaminen tai muu luvaton käyttö ilman nimenomaista kirjallista lupaamme on ehdottomasti kielletty.

Vastuuvapauslauseke

Verkkosivustollamme olevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä niitä tule pitää ammattimaisina neuvoina, suosituksina tai mielipiteinä. Emme takaa esitettyjen tietojen tarkkuutta, täydellisyyttä tai ajantasaisuutta. Kaikki sivuiltamme löytyvien tietojen perusteella tehdyt toimet tehdään omalla vastuullasi.

Linkit ulkoisille verkkosivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille avuksesi. Nämä linkit eivät tarkoita, että tuemme tai suosittelemme näiden ulkoisten sivustojen sisältöä tai palveluita. Emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen tarkkuudesta, saatavuudesta tai tietosuojakäytännöistä. Näille linkitetyille verkkosivustoille pääsy on oman harkintasi mukaan.

Käyttäjien luoma sisältö

Tietyt verkkosivustomme ominaisuudet voivat antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda tai ladata sisältöä, kuten arvosteluja tai arvioita. Olet yksin vastuussa luomastasi tai lataamastasi sisällöstä. Lähettämällä tai luomalla sisältöä verkkosivustollemme annat meille ei-yksinomaisen, rojaltivapaan, maailmanlaajuisen, pysyvän ja siirrettävän lisenssin käyttää, jäljentää, jakaa, muokata ja näyttää tällaista sisältöä verkkosivustollamme tai sosiaalisen median kanavien kautta. .

Yksityisyys

Kun käytät verkkosivustoamme, henkilötietoihisi sovelletaan tietosuojakäytäntöämme, joka säätelee niiden keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytännössämme kuvatut ehdot.

Muutokset ja irtisanominen

Varaamme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Sinun vastuullasi on tarkistaa päivitetyt ehdot säännöllisesti. Lisäksi voimme muuttaa, keskeyttää tai lopettaa verkkosivustomme toiminnan milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan ottamatta mitään vastuuta. Emme ole vastuussa verkkosivustomme muutoksista, keskeytyksistä tai keskeytyksistä.

Vastuun rajoitus

Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, esimerkillisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat verkkosivustomme käytöstä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, voiton menetys, tietojen menetys tai käytön menetys, jopa jos tällaiset vahingot olivat kohtuudella ennakoitavissa.

Yleiset määräykset

Nämä käyttöehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja meidän välillämme koskien verkkosivustomme käyttöä ja korvaavat kaikki aiemmat tätä aihetta koskevat sopimukset tai järjestelyt. Jos jokin näiden käyttöehtojen ehto todetaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, muut ehdot pysyvät voimassa ja täytäntöönpanokelpoisina. Jos emme pysty panemaan täytäntöön jotakin näiden käyttöehtojen oikeutta tai ehtoa, sitä ei pidetä tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä luopumisena.

Sovellettava laki

Nykyiset käyttöehdot ovat Ranskan lain alaisia. Verkkosivustoamme koskevissa erimielisyyksissä suostut alistumaan yksinomaan ranskalaisten tuomioistuinten lainkäyttövaltaan.

Selvennys

Sivustomme voi sisältää tytäryhtiölinkkejä, jotka voivat johtaa palkkion ansaitsemiseen verkkosivuston omistajalle. Affiliate-linkit ovat erityisiä linkkejä, jotka ohjaavat kolmannen osapuolen tuotteisiin tai palveluihin. Jos napsautat affiliate-linkkiä ja teet sen jälkeen ostoksen tai rekisteröidyt palveluun, saatamme saada palkkion korvauksena suosituksesta. On tärkeää huomata, että tästä ei aiheudu lisäkustannuksia sinulle verkkosivustomme käyttäjälle. Affiliate-linkkien käyttö auttaa meitä kattamaan verkkosivustomme käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä toimittamaan korkealaatuista sisältöä käyttäjillemme. Olemme sitoutuneet käyttämään affiliate-linkkejä vain tuotteissa tai palveluissa, joiden katsomme hyödyllisiksi käyttäjillemme.