ChatGPT Suomeksi - ChatGPT Suomi

Copy.ai Discount Codes: Ainutlaatuiset Säästöalennuskoodit

Etsitkö lyömättömiä tarjouksia Copy.ai-alustalla? Älä etsi enää!

Saat hetkessä käyttöösi innokkaille Copy.ai-käyttäjille suunnatun alennuskoodin, joka tarjoaa huomattavia alennuksia ympäri vuoden.

Hyödynnä Copy.ai:n huipputyökaluja luodaksesi sisältöä saumattomasti ja alentamalla kokeneiden sisällöntuottajien palkkaamiseen liittyviä kustannuksia.

Sukella sisään nyt!

3 suosituinta kuponkia – Copy.AI

Hanki ilmainen suunnitelma

Hanki 25% alennus - Pro

Hanki alennus yrityspaketista

Yksinoikeudelliset tarjoukset Copy.ai:ssa:

Meillä on sinulle ainutlaatuinen tarjous!
 • Henkilöille, jotka haluavat testata Copy.ai:n perusteita, saat sen ilmaiseksi jopa 2 000 sanalla kuukaudessa.
 • Saat rajoittamattoman määrän sanoja Pro-paketilla vain 36 $/kk ja säästä jopa 25 %.
 • Hanki rajoittamaton määrä paikkoja, SSO & Infosec-katsaus ja paljon muuta yrityssuunnitelman avulla.
Ehdot:
 • Ainoastaan uusille käyttäjille.
 • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
 • Alennuskoodi voi muuttua ajoittain ja jopa vanhentua. Tarkista lähdesivusto.

Kuinka lunastaa kuponkikoodi verkkosivustolla?

Noudata muutamaa yksinkertaista vaihetta ja saat kuponkikoodin Copy.ai:ssa muutamassa minuutissa.
 1. Siirry osoitteeseen Copy.ai
 2. Rekisteröidy sivustolle tai ota yhteyttä käyttäjään, jonka kanssa haluat suorittaa maksun.
 3. Olet automaattisesti ilmaisessa paketissasi.
 4. Päivitä suunnitelmasi Proksi. Painike näkyy vasemmassa alakulmassa.
 5. Valitse suunnitelma ja anna 7 päivän ilmainen kokeilu -painike.
 6. Lisää kuponkikoodisi ja seuraa maksun ohjeita.

Löydä Copy.ai:

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa sisällön voimaa ei voi aliarvioida. Sekä markkinoijille, yrittäjille että kirjoittajille tehokas ja huippuluokan sisällön luominen on välttämätöntä. Tervetuloa Copy.ai:iin, avantgarde-ratkaisuun, joka mullistaa lähestymistapamme sisällöntuotantoon.
Copy.ai:n tärkeimmät edut:

 • Nopea ja tehokas: Sano hyvästit tyhjän sivun aiheuttamille turhautumisille. Copy.ai:lla loihdi sisältöluonnoksia, ideoita ja muuta hetkessä.
 • Vastinetta rahoille: Vältä sisältöasiantuntijoiden palkkaamisesta aiheutuvat merkittävät kulut. Copy.ai tarjoaa kustannusystävällisen ratkaisun, joka takaa erinomaisen laadun.
 • Monipuoliset sisältöratkaisut: Olipa kyseessä artikkeleita, mainostekstejä, tuoteselosteita tai kiinnostavia sosiaalisen median linjoja, Copy.ai kattaa laajan sisältömaiseman.
 • Yhtenäinen tulos: Suunnitteletko säännöllisiä päivityksiä? Copy.ai takaa jatkuvan sisällön kulkua ja pysyt ajan tasalla ja pysyt yhteydessä seuraajiisi.
 • Personoitu kosketus: Automaattisten ehdotustensa lisäksi Copy.ai antaa käyttäjille mahdollisuuden säätää tulosteita vastaamaan tiettyjä tuotemerkin sävyjä.
 • Yhteistyöominaisuudet: Helpota tiimityöskentelyä Copy.ai:ssa, virtaviivaistaa sisällön ideointia, luonnostelua ja viimeistelyä yhteisessä ympäristössä.
 • Monikielinen ja mukautuva sävy: palveletko maailmanlaajuista asiakaskuntaa? Copy.ai tukee useita kieliä ja säätää sisällön sävytyksiä annettujen ohjeiden mukaisesti.
 • Evoluutioäly: Kuten monet tekoälykeskeiset työkalut, Copy.ai hioa kykyjään käyttäjien vuorovaikutuksella ja parantaa luomaansa sisältöä ajan myötä.

Huomioittavia Copy.AI:n käyttötapauksia:

 • Blogi-inspiraatio: loihtia lukuisia postausideoita valituista avainsanoista tai teemoista, mikä varmistaa loputtoman kiinnostavan sisällön virran.
 • Mainostekstin muotoilu: Suunnittele mainoksia, jotka ovat läheisessä yhteydessä kohdeyleisösi ja korostavat tuloksia ja sitoutumista.
 • Dynaaminen sosiaalisen median sisältö: Copy.ai voi vahvistaa digitaalista jalanjälkeäsi eri alustoilla.
 • Kuvaavat tuoteselosteet: Luonnostele runsaita ja houkuttelevia tuotetietoja, jotka korostavat ensisijaiset ominaisuudet ja houkuttelevat asiakkaita ostamaan.
 • Sitouttavat sähköpostikampanjat: Luo magneettisia sähköpostiotsikoita ja -sisältöä, mikä lisää lukijoiden sitoutumista ja avoimuutta.
 • Optimaalinen verkkosivustoteksti: Olipa kyseessä etusivusi, Tietoja-osio tai tuloskeskeinen aloitussivu, räätälöi kopio, joka puhuu brändisi kieltä ja resonoi vierailijoiden keskuudessa.
 • Hakuoptimoitu sisältö: Tarjoa SEO-ystävällisiä sisältöehdotuksia, jotka sijoittuvat tehokkaasti ja ovat yhdenmukaisia lukijoiden kanssa.
 • Konseptuaaliset aivoriihit: Hyödynnä työkalun kyky jakaa erilaisia sisältökonsepteja tai strategioita tiettyjä aiheita tai tavoitteita varten.
 • Brändäys ja tunnuslauseet: Aloitatko uuden yrityksen tai tuotteen lanseerauksen? Luota Copy.ai:iin innovatiivisissa nimiehdotuksissa ja ikimuistoisissa iskulauseissa.
 • Ohjattu e-kirjojen ja raporttien luominen: hahmottele ja rakenna saumattomasti kattavien sisältöteosten segmenttejä, olipa kyseessä sitten e-kirjat tai analyyttiset raportit.

Saatavilla olevat pakettivaihtoehdot:

Copy.ai-alustalla on kolme erillistä polkua, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin:

 • Ilmainen aloitus: 2 000 sanaa kuukaudessa, 1 käyttäjäpaikka, rajattomasti projekteja, Copy.ai:n chat.
 • Pro-suunnitelma: paras tiimeille, jotka rakentavat rajattomasti sanoja käyttäjää kohti. Suunnitelmassa on 5 käyttäjäpaikkaa. Hinta 36 dollaria kuukaudessa (432 dollarin vuosimaksulla, 25 % alennuksella) tai 49 dollarin kuukausimaksu. 7 päivän ilmainen kokeilujakso.
 • Yritys: rajattomasti sanoja ja rajattomasti istumapaikkoja, vankat turvaominaisuudet ja valvontaominaisuudet. Ota yhteyttä asiakastukeen saadaksesi hintatarjouksen.

Copy.ai:n työkalusarja

Chat Assistant by Copy.ai

Sukella pää edellä magneettisen sisällön luomiseen Chat-ominaisuuden avulla. Ota huomioon yksityiskohdat ja anna Chatin hoitaa monimutkaiset asiat. Tarvitsetko inspiraatiota? Pikakirjastomme on palveluksessasi.
Välitön haku

Tiivistä generatiivisen tekoälyn viimeisimmät läpimurrot pienikokoisiksi yhteenvedoksi. Kurkkaa henkilökohtainen sähköposti, joka on suunnattu osoitteeseen [insert Linkedin profile URL].

Kattava sisällöntuotanto

Aloita syvällinen keskustelu hakukoneoptimoinnin vivahteista.

Luovat loppiaiset

Houkuttele seuraajasi 10 lumoavalla Instagram-tekstilauseella, jotka sopivat ihanteellisesti muotiviikon häikäisevään häikäisyyn. Suunnittele polkupyörälle kiehtova tarina, joka toistaa Hemingwayn ytimekkäästä ja voimakkaasta olemuksesta.

Johdonmukainen brändäys

Esittelemme muuntavan työkalun sisällön yhtenäisyyteen – Brand Voice -toiminnallisuuden. Luo ja säädä ainutlaatuisia tuotemerkkiääniä eri yhteyksissä varmistaen, että jokainen tekoälyn kuratoitu sisältö heijastaa saumattomasti brändisi eetosta.

Suunnitelmien kirjoittaminen

Virtaviivaista kirjallisia pyrkimyksiäsi valmiilla malleillamme:

 • Blogiviestit: herätä lukijoidesi juonittelu kiehtovalla alulla tai luo nopeasti yksityiskohtainen blogiosio.
 • Blogikehys: Aloita selkeästi ja hahmota blogisi suunnitelma tutkimusten ja tärkeiden oivallusten tukemana.
 • Digitaalinen sosiaalinen sitoutuminen: Ole syvällisesti yhteydessä seuraajiisi huipputason alustoilla.
 • Sähköinen viestintä: Luo sähköposteja, jotka houkuttelevat ja innostavat toimintaan.
 • Verkkoteksti: Vahvista verkkosivustosi karismaa ja käyttökokemusta vakuuttavalla sisällöllä.
 • Menestyskertomukset: Kertokaa vaikuttavia menestystarinoita, jotka motivoivat ja vaikuttavat.
 • Visuaalinen sisältö: Olipa kyseessä videosi kerronnan avausrivi tai mielikuvia herättävä kuvaus YouTube-klipeellesi, olemme sinua varten.

Data Vault

Data Vaultin avulla jätä hyvästit tarpeettomille tietojen syöttämiselle. Suojaa keskeiset yksityiskohdat ja hae ne vaivattomasti tulevia sisältöpyrkimyksiä varten.

Automaattiset prosessit

Copy.ai:n automatisoidut prosessit tarjoavat vankan tekoälyn tukeman automaatiotyökalusarjan, joka antaa tiimeille mahdollisuuden optimoida kampanjoita ja rutiinejaan. Syötä prosessitoiveesi, tarkista tulokset ja ota käyttöön mittakaavassa.

Copy.AI:n ominaisuudet

Sukella toimintosarjaan, joka on huolellisesti suunniteltu täyttämään kaikki sisältövaatimukset:

 1. Julkaise houkuttelevia blogikonsepteja, jotka resonoivat lukijoiden keskuudessa.
 2. Muuta pistemuotoiset muistiinpanot virheettömästi yhtenäiseksi blogisegmentiksi.
 3. Päästä mielikuvituksesi vapaaksi Freestyle-kadulla.
 4. Luo mieleenpainuvia Instagram-tunnisteita.
 5. Kynällä erottuva tuoteseloste luodaksesi markkinarakoasi.

Usein kysytty kysymys

Infobase on suunniteltu tallentamaan olennaiset tiedot, kuten brändiohjeet, arvolausekkeet ja strategiset asiakirjat. Se on keskuksesi relevantin brändikontekstin ja -datan tallentamiseen.

Workflows API:n avulla voit integroida minkä tahansa työnkulun API:ksi. Se helpottaa työnkulkutoimintojen käynnistämistä, työnkulun yksityiskohtien hakemista ja webhookien määrittämistä tietyille työnkulun tapahtumille, kuten valmistumiselle.

Priorisoimme tietojesi turvallisuuden tiukalla salauksella, pääsyrajoituksilla, säännöllisillä turvallisuusarvioinneilla ja erikoistuneella tietoturvatiimillä, mikä takaa käyttäjätietojen äärimmäisen suojan.